Udvælgelse af dahliaknolde

Dahliaer er blevet moderne igen. Blomsten er helt klart på vej tilbage. Unge mennesker er ved at opdage de mange farver og former. De køber Dahliaer til vaser, men også knolde til haven. I øjeblikket eksporteres ca. 80 % af Dahlia-knoldene til USA til den professionelle handel. I de sidste to år har dahliaen til forbrugeren imidlertid været i fremgang. Via udstillingshaver og internettet vælger forbrugerne den perfekte farve, der passer til deres have. Knoldene er nemme at købe via webshops.

Der er forskellige attraktive nyheder, f.eks. Labyrinth Twotone. Denne dahlia farver smukt fra hvid til lilla, et vidunderligt eksemplar.

Dahlia Wizard of Oz er en velkendt, men stadig meget populær dahlia. Denne dahlia er en pompon-type. Disse små kugler er meget populære i øjeblikket, og du ser dem ofte på Instagram-fotos.

Jeg har dem selv i haven, men de står også i et særligt plukkehjørne i haven. Den store fordel ved at have dahliaer i haven er, at du kan plukke blomster fra dem hele sommeren igennem. Planten producerer hele tiden nye blomster.

Leave a Reply

Your email address will not be published.