Blomsterløg i en potte

Blomsterløg i potter, kurve eller bakker
Plant dine blomsterløg i flotte og hyggelige krukker. Derefter kan du dekorere din terrasse med smukke farver. Blomsterløg pottes normalt op om efteråret. Du kan enten plante dem indendørs i et drivhus eller plante dem udendørs. Hvis du ikke har pottet dem i efteråret, er det ikke noget problem. Køb dem i knop eller næsten i blomst i havecentret og sæt dem i en flot potte. Jeg planter dem hvert år i haven og i krukker. Både til indendørs og udendørs brug. Den giver dig straks en forårsfornemmelse.

Der er masser af valgmuligheder. De flotte, hippe blomsterkrukker og de smukke farver omkring mig gør mig glad. Druer, påskeliljer, hyacinter, tulipaner, krokus osv. i smukke farver.

Det er også rart at stille dem udenfor på et bord foran dit vindue eller på din altan.

Sørg for, at din urtepotte ikke er for lille. For urtepotter, som du stiller udenfor, er det vigtigt, at vandet kan løbe væk. Et par potteskår i bunden sikrer, at det overskydende vand ikke bliver i bunden af gryden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.