Forårsløg til din plukkehave

Hvornår skal du plante?
Irisløg
Hvis du ønsker at skabe smukke buketter fra din skærehave i sommermånederne, skal du plante løg i foråret.

Gladioli plantes efter risikoen for frost. De findes i skønne farver, fra meget lyse til smukke pastelfarver. Du kan også købe pærerne efter farve. På den måde kan du tilpasse dem til din have. Gladioli kan bruges til at lave en smuk stor buket. Blomsterstænglerne er meget lange.

Anemoner er små knolde, der kan plantes hele året rundt. Jo tidligere du planter dem, jo tidligere blomstrer de. De blomstrer fra april til oktober, afhængigt af tidspunktet for plantningen. Anemoner er ideelle som snitblomster.

Liljer kan lide et solrigt, beskyttet sted. Stil ikke liljer eller gladioler på et vindfyldt sted, da de hurtigt vil blive blæst omkuld. Liljer findes i flere farver, men den hvide lilje er meget populær.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.