Glædelig have med forårsblomster

Sørg for, at din have ikke kun består af bedeplanter og stauder. Skab en fin kombination af løg, etårige planter, toårige planter og stauder. Og hvis du har plads, kan du tilføje et eller flere træer og buske.
For at få en munter forårshave har du primært brug for toårige planter og løg.
Toårige planter er planter, som du planter i din have før vinteren, og som blomstrer tidligt det næste forår. Eksempler er forskellige typer af stedmoderblomster, Bellis (tusindfryd), blå og lyserøde forglemmigej osv.

Når det gælder løgplanter, kan du vælge mellem dem, som du skal plante om hvert år, og dem, som du kan lade stå i haven. Druehyacinterne kommer f.eks. tilbage hvert år. Det samme gør botaniske tulipaner. Almindelige tulipaner og hyacinter plantes bedst hvert år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.